Schrijf & Schetskamp Vuist

De creatieve kamp waar verschillende disciplines bij elkaar komen

Wij zijn nog op zoek naar illustratoren/kunstenaars uit Brabant om mee te doen met "Vuist". Aanmelden kan via de link hiernaast!

Urban vocalisten en muzikanten trekken tijdens een weekend met elkaar op en werken samen aan nieuw materiaal. Beeldende urban kunstenaars krijgen tegelijkertijd de opdracht om een beeldmerk te maken op basis van inspiratie opgedaan tijdens dit schrijf- en schetskamp. Hierna volgt een tour langs de B5 steden met de artiesten en een expositie met de gemaakte ontwerpen.

Vuist is een samenwerking tussen verschillende urban initiatieven uit de B5. De vijf grote steden van Noord Brabant staan elk voor een vinger. Wanneer deze zich samen ballen vormt zich er vuist. Want door samen te werken sta je sterker. Daarnaast is de vuist een mooi symbool voor ‘een box’ (begroting binnen de urban scene), het maken van een statement en verandering.

Tijdens het weekend worden de artiesten losgelaten in een huisje ondersteund door coaching, genoeg eten & drinken en studiogear. Eindproducten van het weekend zijn veel tracks, videoclips en een korte docu. Daarna gaat het gezelschap op tour langs zalen in de B5 steden met het nieuwe materiaal dat tijdens het  schrijf- en schetskamp is gemaakt en de expositie.

Vuist Schrijf & Schetskamp is een productie van Stichting Dukebox in samenwerking met Zuidlijn en is mede mogelijk gemaakt door Subsidieregeling Hedendaagse Cultuur, paragraaf 4 - Amateurkunst van Provincie Noord-Brabant.

Reacties
Doe mee aan de discussie! Login of registreer om reacties te kunnen plaatsen.

Contactpersoon

Over dit project

Looptijd: 
01 mei 2019 t/m 01 apr 2020
Locatie: 
Noord-Brabant