Senior adviseur bij Kunstloc Brabant en projectleider Community Art Brabant. Goed in sectoranalyses, beleidsontwikkeling en strategie.

Van huis uit ben ik een breed opgeleid ingenieur, gespecialiseerd in de problematiek van steden in ontwikkelingslanden. In 2003 ben ik in de cultuursector begonnen als cultuurmakelaar in Eindhoven met als opdracht om Eindhovenaren met hun roots buiten Nederland en de Eindhovense cultuursector met elkaar te verbinden. De hiertoe opgerichte organisatie Kosmose was gekoppeld aan het Actieplan Cultuurbereik en tot 2008 actief. Er waren veel collega's in soortgelijke functies in de rest van het land aan het pionieren. Daarom is besloten een landelijk platform voor cultuuraanjagers (LPC) op te zetten, waarvan ik bestuurslid ben geweest. Als senior adviseur bij Kunstloc Brabant ben ik bezig met het faciliteren van de sector community art in Brabant zodat maatschappelijke vraagstukken nog slimmer, creatiever en leuker aangepakt worden. In mijn vrije tijd maak ik muziek in een band en fotografeer ik graag.

Ik ben bezig (geweest) met: 

Ik ben bezig met:

- praten met betrokkenen in de community art om te kijken wat speelt en wat nodig is

- positioneren van community art: wat is het, wat kan je er mee, en hoe werkt het

- bouwen aan een platform voor community art door organiseren bijeenkomsten, website-ontwikkeling tbv netwerk en kennis, en het aanjagen en afstemmen

- ondersteunen bij projectscans en inzetten resultaten ervan als leerpunten en legitimering

Reacties
Doe mee aan de discussie! Login of registreer om reacties te kunnen plaatsen.