CultuurCompaan

CultuurCompaan werkt vanuit de overtuiging dat cultuur de wereld groter maakt, het leven verrijkt, iemands blikveld verruimt en bijdraagt aan respect voor elkaar.  Dit maakt samenleven makkelijker en vooral plezieriger. Deelnemen aan cultuur maakt mensen gelukkiger en vitaler. Daarom wil CultuurCompaan door het uitvoeren van de volgende kerntaken actief bijdragen aan een groter en breder bereik van culturele activiteiten:

Advies

CultuurCompaan is de ideale partner voor de organisatie van activiteiten die inwoners van de gemeente Roosendaal stimuleren om (actief) deel te nemen aan cultuur. De organisatie adviseert haar partners over vragen op het vlak van cultuur en ontwikkelt hiervoor maatwerk.

Netwerken en verbinden

CultuurCompaan legt de verbinding met kunstaanbieders binnen alle disciplines zoals beeldend kunstenaars, toneelverenigingen, muzikanten en dansers. Van landelijk tot regionaal en van professioneel tot amateur.

Kennis en kunde

CultuurCompaan biedt naast maatwerk een aantal vaste culturele programma’s aan. Deze programma’s stelt zij op in samenwerking met voornamelijk partners uit de regio. Uiteraard draagt de organisatie zorg voor goede kwaliteit van de activiteiten.

CultuurCompaan is actief binnen het lokale, regionale en zelfs landelijke cultuureducatieve veld. Zo is de informatie die CultuurCompaan bezit, altijd up to date. Wij delen deze informatie graag met onze partners en andere belanghebbenden binnen de diverse domeinen.

Reacties
Doe mee aan de discussie! Login of registreer om reacties te kunnen plaatsen.
Adres: 
Markt 6
4701 PE
Roosendaal
Contactpersoon: 
Milou Schneijdenberg
Tel./Mob.: 
0165 - 745 820