Schrijf & Schetskamp Vuist

Vuist is de schrijf & schetskamp van Noord-Brabant!

Lees meer
Samen een Tunneltje opknappen in #Leende

Lind Verbindt

Mensen (Jong en oud) uit 2 verschillende kernen gaan samen aan de slag om een inspirerend Strijpertunneltje in Leende te maken.

Lees meer
Artikel

Hoe betrek ik deelnemers bij een community art project?

In dit artikel vind je allerlei aanknopingspunten om de participatie aan je project te verhogen.

Lees meer

De Bossche Brugwachtershuisjes

De Bosche Brugwachtershuisjes is een nieuw initiatief; 9 maanden lang zijn ze publiek domein. Inmiddels hebben 25 Kunstenaars de huisjes in een ander daglicht gezet.

Lees meer
Artikel

Stadmakers in Nederland

De publicatie ‘Stadmakers in Nederland’ van Kennisland biedt inzichten en trekt lessen over hoe we lokale bottom-up initiatieven het best kunnen ondersteunen.

Lees meer

De straatfiets

Kunstenaarscollectief Tilburg Cowboys initieert in samenwerking met Buurtcultuurfonds Woonbedrijf een sociaal experiment: de Straatfiets .

Lees meer
Weervisserij

Van alle geTIJden

De methode van de Verhalenkamer is gebruikt om de verhalen van, over en uit de weervisserij verteld te krijgen, vast te leggen en via kunstenaars aan een breed publiek nu en in de toekomst over te dragen.

Lees meer
Al geweest

Presentatie Boschveld'Wereld'Keuken

Op vrijdag 30 januari wordt met trots het Community-Art project Boschveld‘Wereld’Keuken gepresenteerd. Bewoners en kunstenaars van de wijk Boschveld hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de inrichting van de activiteitenkeuken in de nieuwbouw van BBS Boschveld; tafels, stoelen, mooie schalen voor de gerechten, alles ziet er prachtig en sfeervol uit!

Lees meer

Het Bloemenvolk

Van Buurtmoestuin naar Natuur Cultuur Proef Tuin.

Lees meer
Abonneren op Ondernemerschap stimuleren