Heb jij een creatief plan om je buurt mooier, gezelliger of leefbaarder te maken? Check dan deze flowchart om te zien wat je kansen zijn en hoe Kunstloc en het Buurtcultuurfonds daarbij kunnen helpen!

Jij hebt natuurlijk het beste voor met jouw buurt. Dus je weet als geen ander welke situatie, welke uitdaging of welk thema positieve aandacht verdient. Waar de buurt veranderd, verbeterd en verbonden kan worden.

Namens het Buurtcultuurfonds Noord-Brabant kunnen wij van Kunstloc Brabant je daarbij helpen. We investeren graag in de kansen die je ziet, de wensen die je ophaalt uit jouw buurt en de ideeën die je hebt. Dit doen we door gebruik te maken van kunst en cultuur als aanjagers voor positieve verandering!

Jij weet wat er in je buurt speelt en kent bevlogen bewoners die net als jij van aanpakken weten. Wij houden van aanpakkers! We geven je advies, brengen je in contact met creatievelingen en kunstenaars en zorgen dat je kans maakt op extra budget waarmee je aan de slag kunt gaan.

Heb jij een wilde wens, een inspirerend idee of zie jij een kanjer van een kans? Neem dan contact met ons op! Samen maken we van je ambitie een creatief plan en van dat plan een positieve verandering in jouw buurt. De deadlines voor het inleveren van je plan in 2021 zijn 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november. Hier vind je de regeling!

Bel of mail ons! 

Joosje Duindam (013 464 8270, joosje.duindam@kunstlocbrabant.nl) of Warner Werkhoven (013 464 8253, warner.werkhoven@kunstlocbrabant.nl)

 

Reacties
Doe mee aan de discussie! Login of registreer om reacties te kunnen plaatsen.